We use cookies to give you the best experience. If you keep using the website you agree that cookies are used. Read more OK

Dsc 5819
4e803ebb952c36b007628ab41df4b740

Anastasia

111 549 Loves

☺️🇷🇺

about 5 hours ago

Kom närmare ❤️😁
#hot #vip #video #no1

Love this

21 Loves

In order to comment you need an account and an active subscription.

😳😳😯

about 18 hours ago

Godmorgon , vakna?

Love this

10 Loves

In order to comment you need an account and an active subscription.

🔓😕🔓

1 day ago

Oj förlåt alla babes att jag har glömt bort er. Men jag har haft fullt upp, och jag märker även att jag glider ner snabbt!
Dags och jobba sig uppåt och få lite mer möjlighet till första placering!
#hot# sorry #no1
Dot

Love this

10 Loves

In order to comment you need an account and an active subscription.

😕😏🤤🔒

Tuesday 20 June 2017, 10:39

Är det någon mer än jag som tycker det är skönt morgon mys. 😁❤️
#hot #vip #video #takemeup

Love this

47 Loves

In order to comment you need an account and an active subscription.

😯😝

Tuesday 20 June 2017, 00:25

Godnatt. Önska jag hade sugit på något annat just nu🤣

Love this

15 Loves

In order to comment you need an account and an active subscription.

😊😊😉😍

Monday 19 June 2017, 20:46

Efter en lång varm arbetsdag vid datorn, med ständiga vattenpauser, känner jag att jag behöver en uppfriskande dusch. Jag ställer mej under dom heta strålarna och låter dom hamra på mina värkande axelmuskler, njuter av ångan som fyller badrummet. Det enda negativa är att allt drickande under dagen fyllt på min blåsa, så jag är lite för kissnödig för att kunna njuta av duschen.Eftersom jag står vänd från dörren, märker jag inte att du kommit hem, inte förrän jag känner dina händer på mina axlar, med mjuka fingrar som masserar mej..det är en ren njutning och jag känner snart hur det börjar pirra av förväntan i min kropp..Jag svankar mot dej och känner att inte heller du är oberörd, din kuk nosar mot min av det heta vattnet rödflammiga bakdel. Ännu än gång ångrar jag att jag inte gick på toa innan duschen, vi brukar ta lång tid på oss i våra duschlekar..Jag lutar mej bakåt mot dej, och dina händer lämnar mina axlar för att återkomma runt mina bröst, smekande dom med en vaniljdoftande tvål. Du masserar mina bröstvårtor till dom står rakt ut och trycker din kuk mot min bak för att låta mej förstå hur du känner. Min kissnödighet är påtaglig nu, och jag skruvar på mej, men du tror att det är av kåthet och låter därför först ett, sedan ett andra och tredje finger leta sej i n i min våta fitta.Du rör dom sakta in och ut i mej, och jag stönar lågt..med dina fingrar kan du känna den där extra spänningen, jag kniper runt dom och du tittar på mej och frågar om jag är kissnödig…jag kan bara nicka till svar, och du säger: kissa på mej då, kissa på mina fingrar!! Jag vet att det här är något du drömt om länge, men som vi aldrig tidigare levt ut. Jag slappnar av och låter det komma. Dina fingrar rör sej sakta ut och in, och din tumme masserar min klitta samtidigt som jag låter det rinna. Bara några droppar, men när jag vänder mej om och möter din kåta blick ser jag att du njutit av att känna den extra värmen….Du riktar duschmunstycket mot min mun och uppmanar mej att dricka, dricka mera, så att jag kan kissa mera. Tanken på det gör dej galen av kåthet, du böjer mej framåt och med en enda stöt glider kuken in i det våta…du knullar mej hårt med händerna på mina tvålblanka höfter och med kuken känner du hur trång jag är, med fylld urinblåsa. Plötsligt kan jag bara inte hålla mej längre, och mitt kiss rinner ur mej i takt med att du pumpar snabbare och snabbare, din pung slår mot min klitta och kisset rinner nerför våra ben.När du fyller mej med stråle efter stråle av din heta sperma skriker vi båda ut vår njutning, och vet, att det här var första steget mot nya underbara lekar….På begäran, jag hoppas det var till belåtenhet!


Dot